KUNGSGATAN 57 ÖNSKAR GLAD MIDSOMMAR

96

Tusen tack för att vi fått dela en fantastisk vår med er, gamla som nya kunder!

Vi har, som  ni säkert noterat, bytt ut delar av vårat produktsortiment. Nyheterna i hyllan är Davines, Label M och Unite, som vi alla är super nöjda med. Vi rekommenderar att du nu boostar ditt hår lite extra med fukt och skyddar ditt hår med UV-filter så vi får lika fina hår att arbeta med när sommaren är slut.  Kom förbi så rekommenderar vi gärna vilken produkt som passar just till dig och ditt sommarhår.  

Tack säger vi till alla er som färgat håret under maj och juni månad. För varje färgbehandling som ni gör hos oss på KG57 stödjer ni, genom Wella, UNICEFs utbildningscenter för gatubarn och ungdomar i Brasilien med frisörutbildning och därav arbetsmöjligheter. Tusen Tack!

Lite stylingtips inför sommaren: Om du vet att du ska vidare från badet till festen och du har lite längre hår, spraya då i UNITE Expanda  i botten för lyft/stöd och UNITE Beach Day på längderna för fyllighet och rufs.

Använd sedan bara händerna och dela upp en lätt mittbena och red ut längderna, vinkla huvudet emot axeln och börja tvinna håret löst bakåt bort från ansiktet tills det börjar tvinna sig själv och formar en lös bulle. Fäst då med öppna nålar, gör samma sak på andra sidan. När håret torkat släpper du försiktigt ut håret, skakar och separerar håret för en beachig Hollywood look…SNYGG SOMMAR PÅ ER!!!