Om oss

Välkomna att ta del av team Kungsgatan 57. Här känner du arbetsglädjen i ett välutbildat team som hela tiden jagar inspiration till nya kreativa idéer. Vi öppnade portarna 5 oktober 2006 och har sedan dess varit i ständig utveckling.

 • Anki

  Anki

  Grundare och ägare av Kungsgatan 57 AB. Innehar gesällbrev och mästarbrev som både Herr- samt Damfrisör sedan 1986. Sin stora erfarenhet har hon skaffat både i Sverige och utomlands. Som utbildad färgspecialist arbetar hon otroligt kreativt och inspirerande.

 • Carro

  Carro

  Grundare och ägare av Kungsgatan 57 AB. Innehar gesällbrev inom Frisöryrket sedan 1996. Utbildad färgspecialist som hela tiden efterstävar perfektionism. Inspirerar ständigt sin omgivning med enorm arbetsglädje. Arbetar även med skägg och mustaschbehandlingar samt rakning med kniv.

 • Malin

  Malin

  Vår coola frisör som arbetat i team Kungsgatan 57 sedan 2011. Innehar gesällbrev sedan 2014. Med positiv energi och underbar utstrålning arbetar hon inspirerande och mycket noggrant. Älskar sitt yrke och är verkligen värd ditt besök.

 • Sofia

  Sofia

  En ambitiös frisör som jobbat hos oss sedan 2012. Innehar gesällbrev och har en mjuk och fantastisk personlighet som gör att du snabbt känner dig bekväm som kund. Full av arbetslust och glädjen till yrket arbetar hon hela tiden framåt med stor kunskap och ambition.

 • Rebecka

  Rebecka

  Frisör hos oss sedan 2016. Innehar Gesällbrev. Med härlig energi och glädje för frisöryrket arbetar hon nu som en del av vårt team. Är lyhörd för dina önskemål och har nära till skratt. Hon klipper killar lika gärna som tjejer och har en förkärlek till kort hår.

 • Lena

  Lena

  Har arbetat hos oss sedan januari 2017. Innehar gesällbrev. Ett energiknippe som redan nu är fantastiskt duktig och vi kan varmt rekommendera dig att boka en tid hos henne.